Place Your Order Here

Nama :
Email Address:
No HP
Saya ingin Membuat tempahan kraf
Membeli bahan kraf
Sila nyatakan barangan dan kuantiti yang diinginkan.

This HTML form was created by Freedback.

Wednesday, October 8, 2014

STOK TERKINI

Assalamualaikum kawan2...

1st nak wish Salam Aidiladha

2nd nak mintak maaf sebab lambat dan lama sangat tak update blog... achik sibuk dengan urusan di sekolah..maaf sangat2..tambahan pula assistant cuti... huhuhuhu..tapi kalau korang wassap atau wechat, achik balas okey...


3rd achik nak update barang la malam ni...
dengan harga sekali sebab malam ni achik free...n tak berapa nak sibuk...so jangan segan2 nak wassap atau wechat..mane2 pun boleh... 0172484321...Achik Craft


yang ni POLYFELT TEBAL
RM 2/pc
saiz A4


Acrylic plain dan printed felt
ACRYLIC FELT (meter)
RM 12/meter

PRINTED FELT LOVEY DOVEY
RM 6/pc
Saiz lebih kurang 1/2 meter
  
RM 1.50 / pc
Saiz kecil


PRINTED FELT HELLO KITTY
RM 6/pc
Saiz lebih kurang 1/2 meter
  
RM 1.50 / pc
Saiz A4


PRINTED FELT CHERRY
RM 6/pc
Saiz lebih kurang 1/2 meter
  
RM 1.50 / pc
Saiz kecil


PRINTED FELT FLOWERY
RM 6/pc
Saiz lebih kurang 1/2 meter
  
RM 1.50 / pc
Saiz kecil


PRINTED FELT POLKADOT (Acyrlic)
RM 2/pc
Saiz A4


PRINTED FELT POLKADOT (Poly)  
RM 1.50 / pc
Saiz A4


LAGI POLKADOT

POLY N ACRYLIC by METER
POLY FELT RM 10/meter
ACRYLIC FELT RM 12/meter
Pre Order tau

ACRYLIC FELT
RM 1.30 / pc
Saiz A4


POLY COLOR CODE

ACRYLIC COLOR CODE
belum complete lagi..nanti da siap achik upload baru..
untuk masa ni, bleh refer yg ni dlu k..


p/s : dengar2 sejak minyak naik ni, harga barang craft pun nak naik..huhhuu...achik try maintain kan yea...yang penting, jangan segan2 beli dengan saya,,, ;)

017 2484 321


No comments:

Post a Comment